Wie zijn wij

"The more you celebrate your life, the more there is in life to celebrate"

Oprah

En dat vinden wij ook! Niet omdat we fan zijn van Oprah, maar omdat wij dit ook echt zo ervaren. Alleen dansen in de woonkamer, een spontane thuisdisco of je tuin omtoveren naar een zomers weekendfestival. Allemaal momenten waar we vrolijk van worden en we helemaal in op kunnen gaan.

Dat gevoel gunnen wij iedereen! En omdat het feestplezier begint bij de voorpret willen we ook het voorbereiden van je feest leuk en makkelijk maken. Met eén plek voor inspiratie, aankleding, drankjes en vermaak. Die plek hadden wij zelf nog niet gevonden en zo ontstond Pop the bottles!

Onze missie

Feestjes maken je blij en geven het leven glans. Dat gevoel gunnen wij iedereen! En omdat het feestplezier begint bij de voorpret willen we het voorbereiden van je feest leuk én makkelijk maken.

Eigenaren Pop the bottles

Pop the bottles is dé plek voor jouw volgende feest, ook al had je deze nog helemaal niet gepland. Met inspiratie, drankjes, vermaak en onze complete themaboxen wordt jouw feest een ware beleving! Je hoeft alleen nog maar zelf de slingers op te hangen..oh nee , dat kunnen we ook voor je doen! (-; Dus leun lekker achterover en geniet van jouw feest

Een Feestbox voor ieder feest. Door je huiskamer of feestlocatie te versieren verhoog je het feestplezier. Daarom hebben we feestboxen in verschillende thema’s, van Tropical Jungle tot Great Gatsby. Er is dus altijd wel een box die bij je past. Komen er ook kinderen? Met onze kids packages in vrolijke thema’s is het ook voor hen één groot feest.

Pop the bottles ontzorgt met liefde. Daarom stellen we de feestboxen al voor je samen en bezorgen we alles voor de aankleding van je feest bij jouw thuis. Daarbij gaan we altijd net een stapje verder. We verrassen je graag met een passende playlist, cocktailrecepten en leuke activiteiten voor tijdens het feest.  Ook kunnen we de feestruimte voor je decoreren én de planning uit handen nemen so not a care in the world! Kun jij lekker shinen op jouw feest.  

Maak van jouw feest een beleving’ dus Pop the bottles en laat de voorpret beginnen!

Lianne & Femke
Pop the bottles

P.S. Onze missie is om feestplezier te brengen voor iedereen. Daarom zijn we erg blij met je vragen, ideeën of feedback. Dit kan via onze klantenservice.